SESIZĂRI CÂINI COMUNITARI

Pentru urgențe și sesizări privind câinii comunitari din zona dumneavoastră, puteți apela la Asociația „Sprijină Câinii”, la numerele de telefon: 0741.375.205 și/sau 0740.590.296
TURISM

Iulie 30, 2018

Anunt de presa incepere proiect

 

 

 

Noiembrie 15, 2017

Primăria Municipiului Bârlad a demarat proiectul de strângere de date și informașii cu privire la toate tipurile de transport în vederea realizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, studiu impus de Uniunea Europeană și necesar accesării de fonduri europene în perioada 2014-2020.

Avem rugămintea ca în urmatoarele 15-20 de minute să răspundeti obiectiv la întrebările de mai jos și să contribuiți activ la elaborarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă a Municipiului Barlad.

Click >AICI<

August 30, 2017

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale.

Hotarare primarie Bd ENGLEZA-brosura

Hotarare primarie Bd ITALIANA-brosura

Hotarare primarie Bd SPANIOLA-brosura

Hotarare primarie Bd FRANCEZA-brosura

Atletism

Clubul Sportiv Scolar Barlad – Sectia Atletism

ATLETISM 1  ATLETISM 2

 

Clubul Sportiv Scolar Barlad a luat fiinta la data de 01 septembrie 1975, prin transformarea Scolii sportive de elevi, care a functionat pe langa Liceul nr.2 din municipiul Barlad, de la data de 01 septembrie 1973.

La inceput Scoala sportiva a avut in structura sa initiala, urmatoarele sectii: atletism, handbal, volei si gimnastica, dupa transformarea sa in club sportiv, respectiv din anul 1975, a fost structurat in patru sectii: atletism, fotbal, gimnastica si rugby iar din anul 2001 dupa restructurare, functionam cu numai trei sectii: atletism, gimnastica si rugby – cu un efectiv de 310 elevi structurati in 23 grupe –pregatiti de un numar de 11 cadre didactice, in prezent avem un efectiv de 264 elevi si un numar de 10 profesori iar conducerea clubului este asigurata de d-l prof. BOLGAR LUCIAN PAVEL.

Desi aparent suntem o unitate sportiva mica, numele nostru este cunoscut prin rezultatele deosebite obtinute de sportivii nostri pe parcursul timpului, atat pe plan national cat si international la toate cele trei sectii componente ale clubului.

Va prezentam mai jos cateva rezultate si nume sonore ale sportivilor si antrenorilor nostri, care ne-au facut si ne fac cinste atat noua cat si comunitatii locale si judetene.

                                                TEREN

Sportivi care au intrat in istoria sportului romanesc si mondial:

 • Ionascu Maricel – atletism – campion national si international.
 • Lica Ion – atletism – campion national.
 • Bujor Alina – gimnastica – prima campioana republicana a C.S.S.Barlad.
 • Pascariu Alina – gimnastica – Campioana nationala – cat. juniori – lot olimpic;
 • Raducanu Andreea – gimnastica – multipla Campioana nationala, europeana, mondiala si olimpica;
 • Echipa de gimnastica formata din: – Campioane nationale.- Velicu Ana-Maria – Mihociu Oana Cristina-Tacu Alina – Ionescu Cristina
 • -Balan Oana Cristina – Movila Cristina
 • -Raducanu Andreea – Alexandru Larisa
 • Velicu Ana-Maria, Balan Oana Cristina, Dodan Corina, Gindac Florina – componente ale Lotului national de junioare;
 • Ciorici Cosmin – rugby;
 • Tonita Ovidiu – rugby;
 • Harnagea Vladut – rugby;
 • Zebega Bogdan – rugby;
 • Echipele de juniori rugby care au fost pe podium la Turneul final de rugby in ultimii cinci ani;O parte din antrenorii fara de care nu am fi obtinut aceste rezultate deosebite sunt:- gimnastica – prof. CUTUI MIHAI, IONASCU VERONICA, CHIRILA IONITA, PETREA IULIANA, GHEORGHIU ALICE .Directorii care au asigurat conducerea clubului in ordine cronologica sunt: prof. CUTUI MIHAI, MOVILEANU GHEORGHE, DUMITRIU ION, CHIRILA IONITA, CHIRIAC JAN, POPA CIPRIAN si in prezent prof. BOLGAR LUCIAN PAVEL.Clubul Sportiv Scolar Barlad dispune de o baza sportiva proprie formata din: sala de gimnastica – care este situata in str.Aleea Parc nr.1 pe o suprafata de 882 mp. cu dotarile necesare practicarii gimnasticii de performanta si o baza sportiva – situata in strada Republicii nr.320 – pe o suprafata de 4 ha. – compusa din doua terenuri de rugby, pista atletism, teren de minifotbal cu suprafata sintetica(in constructie) si o constructie in care se afla vestiarele pentru sportivii sectiilor atletism si rugby, sala de forta, cancelarie profesori, baie etc. Ambele sali sunt incalzite cu centrale proprii pe gaz metan, asigurandu-se in acest fel conditiile optime activitatii sportive de performanta.Clubul nostru – respectiv sectia de gimnastica – are parteneriat cu doua cluburi de gimnastica din Franta respectiv: Clubul de gimnastica Vergeze si Gim Art de Nimes – unde sportivele noastre sunt invitate an de an (ultimii 10 ani) la Concursul GRAND PRIX iar sportivele lor vin aproape in fiecare vara sa sustina concursuri cu sportivele barladene.Va prezentam mai jos antrenorii cei mai valorosi ai clubului nostru:
 • Deasemeni avem in stadiu avansat, constructia unui spatiu de cazare cu 44 locuri, care speram sa-l dam in folosinta (in functie de finantare) la inceputului anului scolar 2011/2012, aceasta constructie este situata in vecinatatea bazei sportive, pe o suprafata de 2000 mp, respectiv in str. Republicii nr. 311.
 • - rugby – prof. HARNAGEA IONA, POPA CIPRIAN.
 • - atletism – prof. PANTIRU VALERIAN, BOLGAR LUCIAN PAVEL.
 1. Pantiru Valerian – antr.cat. a-I-a – antrenorul sportivului Ionascu Maricel multiplu medaliat national si european.
 2. Bolgar Lucian Pavel – prof. grad.didactic II – antrenorul sportivilor: LICA ION si STAMATIN ANDREEA.
 3. Ionascu Veronica – antrenor emerit – prima antrenoare a sportivei Raducanu Andreea – multipla campioana nationala, europeana, mondiala si olimpica precum si a echipei care este mentionata mai sus – echipa campioana nationala.
 4. Cirila Ionita – fost director si antrenor al sportivei Pascariu Alina.
 5. Harnagea Ioan – antrenor emerit, primul antrenor al sportivului Tonita Ovidiu, Zebega Bogdan, coantrenor la echipele de juniori medaliate la Turneul Final de rugby in anii 2003, 2004, 2005, 2007, 2008, 2009, 2010 precum si a sportivilor componenti ai Lotului National de juniori: Tonita Georgian, Sandulache Razvan, Arhip Lucian, GRAUR CATALIN SI MARIN GABRIEL – loc.I – cu lotul ech. U18 .
 6. Popa Ciprian – antrenor federal al Lotului National de rugby juniori, coantrenor al echipelor de juniori medaliate la T.F.de Rugby jun.III – in 2003 si 2004 precum si a sportivilor componenti ai Lotului National de juniori: Tonita Georgian, Sandulache Razvan si Arhip Lucian.