IpCAm

August 30, 2017

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale.

August 29, 2017

coperta

August 03, 2017

Bârlad a devenit primul oraș al rugbyului din România

O sursă importantă de formare și creștere a jucătorilor, Bârladul a devenit oficial „orașul rugbyului”, fiind pentru prima datâ în România când un oraș primește această distincție în sport. Festivitatea oficială de decernare a acestui titlu a avut loc sâmbătă, 20 mai, la Bârlad fiind prezenți Alin Petrache, presedintele Federației Române de Rugby, Florin Matei, secretarul general al Federatiei și primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroș. Cei trei au dezvelit un panou montat la intrarea în oraș, care indică faptul că localitatea este una cu o mare tradiție în sportul cu balonul oval, mărturie stând și cei 60 de ani de când se practică rugbyul aici.

Tenis de câmp

   IMG_2443   IMG_2434

 

Practică acest sport peste 100 de copii.

Antrenori:Adrian Trandafir, Eugen Iftene, Marian Balaur, Munteanu Mihaela.

Unii dintre cursanţi practică tenisul de câmp doar din pasiune şi dorinţa de a face mişcare.  Mulţi dintre practicanţi participă însă la competiţiile organizate de Primăria Bârlad precum: Cupa de vară, Cupa 1 iunie, Cupa de toamnă, devenite tradiţionale de cinci ani.  Micii tenismeni participă şi la campionate naţionale organizate de Federaţia Română de Tenis şi Tenis 10. La competiţiile naţionale Tenis 10, participanţii bârlădeni s-au întors acasă cu numeroase premii obţinute la diverse categorii de vârste.

S-au remarcat în mod cu totul deosebit: Iustin Patrichi şi Maxim Bianca. IMG_2559