IpCAm

August 30, 2017

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale.

August 29, 2017

coperta

August 03, 2017

Bârlad a devenit primul oraș al rugbyului din România

O sursă importantă de formare și creștere a jucătorilor, Bârladul a devenit oficial „orașul rugbyului”, fiind pentru prima datâ în România când un oraș primește această distincție în sport. Festivitatea oficială de decernare a acestui titlu a avut loc sâmbătă, 20 mai, la Bârlad fiind prezenți Alin Petrache, presedintele Federației Române de Rugby, Florin Matei, secretarul general al Federatiei și primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroș. Cei trei au dezvelit un panou montat la intrarea în oraș, care indică faptul că localitatea este una cu o mare tradiție în sportul cu balonul oval, mărturie stând și cei 60 de ani de când se practică rugbyul aici.

Fotbal

 

    3 fotbal         4 fotbal

               Clubul Sportiv Viitorul a fost înfiinţat în 2012. Are ca misiune dezvoltarea copiilor prin practicarea fotbalului de calitate,cât şi identificarea acelor tineri cu aptitudini reale pentru acest sport rege. Acest proiect sportiv are două părţi componente:

  • Scoala de Fotbal pentru copiii cu vârste cuprinse între 5-9 ani.
  • Juniori E, D, C, B, A cu vârste cuprinse între 10-18 ani.Echipele de juniori pentru fiecare categorie de vârstă sunt pregatite de antrenori cu licenţă.
  • Antrenori: Florin Bularda,   Bogdan George Robitu, Vlad Velica, Ovidiu Hanganu.2 fotbal5 fotbal