SESIZĂRI CÂINI COMUNITARI

Pentru urgențe și sesizări privind câinii comunitari din zona dumneavoastră, puteți apela la Asociația „Sprijină Câinii”, la numerele de telefon: 0741.375.205 și/sau 0740.590.296
TURISM

Iulie 30, 2018

Anunt de presa incepere proiect

 

 

 

Noiembrie 15, 2017

Primăria Municipiului Bârlad a demarat proiectul de strângere de date și informașii cu privire la toate tipurile de transport în vederea realizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, studiu impus de Uniunea Europeană și necesar accesării de fonduri europene în perioada 2014-2020.

Avem rugămintea ca în urmatoarele 15-20 de minute să răspundeti obiectiv la întrebările de mai jos și să contribuiți activ la elaborarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă a Municipiului Barlad.

Click >AICI<

August 30, 2017

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale.

Hotarare primarie Bd ENGLEZA-brosura

Hotarare primarie Bd ITALIANA-brosura

Hotarare primarie Bd SPANIOLA-brosura

Hotarare primarie Bd FRANCEZA-brosura

Rugby

                                                                              PREZENTARE „RUGBY CLUB BÂRLAD”

DSC_0580-300x200

Bârladul are o tradiție enormă în nobilul sport cu balonul oval, clădind caractere, campioni și impunând respect național și internațional de zeci de ani.

Înființat în anul 2007, Rugby Club Bârlad continuă tradiția începută din anul 1956 de formația „Constructorul” iar apoi de binecunoscuta „Rulmentul Bârlad”, câștigătoare a Cupei României în 1986 la seniori și în 1987 la tineret.

Continuând tradiția și respectându-și blazonul, noua echipă a „Rugby Club Bârlad” a devenit campioană a Diviziei Naționale de Seniori în anul 2016, iar în anii ulteriori a urcat pe podium, atât la rugby în 15, cât și la rugby în 7. Creator de caractere și de personalități, rugby-ul bârlădean continuă să formeze jucători care activează la toate nivelele, campioni ai României în Super-Ligă, jucători de lot național sau în campionate europene.

Spațiul nu ne permite să enumerăm numele celor mai reprezentativi jucători, trebuind însă menționat numele lui Ovidiu Tonița, supranumit Autobuzul din Carpați de către presa sportivă franceză, jucător emblematic al Naționalei României, originar din Bârlad și fost jucător al formației noastre.

Ca o recunoaștere a tradiției bârladene în acest sport, Federația Română de Rugby a decernat în premieră absolută Bârladului titlul de „Oraș al Rugby-ului Românesc”, această importantă distincție fiind unică la nivel național, atât la nivelul acestei discipline cât, și la nivelul întregului sport românesc!

În prezent, Rugby Club Bârlad dispune de o baza sportivă modernă, ca urmare a investițiilor susținute ale municipalității locale, care vor continua până la reabilitarea completă a Stadionului „Rulmentul”, pentru ca, în cele din urmă, să devină una dintre cele mai moderne din tară.
Cu 4 terenuri de rugby omologate pentru toate nivelurile competiționale din România, cu vestiare complet reabilitate, sală de forță, bazin de recuperare și saună, Stadionul „Rulmentul” poate susține în acest moment la cele mai înalte niveluri, atât pregătirea sportivilor, cât și partidele oficiale.

Ca urmare a acestor investiții puternice, Bârladul a putut găzdui, în 2019, în condiții ireproșabile Finalele Super-Ligii de Rugby a României.

Așadar, rugby-ul continuă să rămână sportul emblematic al Bârladului, furnizor de talente, de oameni excepționali din toate punctele de vedere, precum și sursă inepuizabilă de jucători de un nivel deosebit de tehnic și de moral!

CLUB SPORTIV DE DREPT PUBLIC “RUGBY CLUB BÂRLAD”        
ADRESA: STR. 1 DECEMBRIE, nr. 21, Bârlad, jud. Vaslui – CLM Bârlad
(STR. REPUBLICII, nr. 319 – Stadionul „Rulmentul”)
C.I.F: 22307198
Telefon/Fax: 0235/471 009
E-mail: rugbyclubbarlad@yahoo.com

Organizare
DUMITRIU Bogdan – Director Executiv
DODOI Iulian – Inspector de specialitate
HARNAGEA Ion – Antrenor

https://www.super-liga.ro/dns/rc-barlad/

http://rugbyclubbarlad.ro/