IpCAm

August 30, 2017

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale.

August 29, 2017

coperta

August 03, 2017

Bârlad a devenit primul oraș al rugbyului din România

O sursă importantă de formare și creștere a jucătorilor, Bârladul a devenit oficial „orașul rugbyului”, fiind pentru prima datâ în România când un oraș primește această distincție în sport. Festivitatea oficială de decernare a acestui titlu a avut loc sâmbătă, 20 mai, la Bârlad fiind prezenți Alin Petrache, presedintele Federației Române de Rugby, Florin Matei, secretarul general al Federatiei și primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroș. Cei trei au dezvelit un panou montat la intrarea în oraș, care indică faptul că localitatea este una cu o mare tradiție în sportul cu balonul oval, mărturie stând și cei 60 de ani de când se practică rugbyul aici.

Rugby

IMG_2751     

Echipa de Rugby Bârlad are 25 de jucători.

Ioan Harnagea – antrenor principal

Ciprian Popa – expert sportiv

Bogdan Dumitriu – director

Neculai Andrei – director economic

În anul competiţional 2014, cel mai bun rezultat înregistrat de echipă a fost să devină campioană a Diviziei Naţionale de seniori.

 

IMG_2696

În echipa de tineret a României se află jucătorii: Bogdan Doroftei şi Vlad Zaharia.

În 2007, echipa de rugby a fost preluată de Consiliu Local Municipal Bârlad care finanţează în totalitate activitatea Clubului.