SESIZĂRI CÂINI COMUNITARI

Pentru urgențe și sesizări privind câinii comunitari din zona dumneavoastră, puteți apela la Asociația „Sprijină Câinii”, la numerele de telefon: 0741.375.205 și/sau 0740.590.296
TURISM

Iulie 30, 2018

Anunt de presa incepere proiect

 

 

 

Noiembrie 15, 2017

Primăria Municipiului Bârlad a demarat proiectul de strângere de date și informașii cu privire la toate tipurile de transport în vederea realizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, studiu impus de Uniunea Europeană și necesar accesării de fonduri europene în perioada 2014-2020.

Avem rugămintea ca în urmatoarele 15-20 de minute să răspundeti obiectiv la întrebările de mai jos și să contribuiți activ la elaborarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă a Municipiului Barlad.

Click >AICI<

August 30, 2017

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale.

Hotarare primarie Bd ENGLEZA-brosura

Hotarare primarie Bd ITALIANA-brosura

Hotarare primarie Bd SPANIOLA-brosura

Hotarare primarie Bd FRANCEZA-brosura

Galeriile „Nicolae Tonitza”

Galeria de Artă N.N.TonitzaIMG_5099
Galeria de Artă N.N.Tonitza – Instituţie de cultură cu activitate expoziţională ne întreruptă din 1994. Din acest an şi până în prezent , activitatea culturală a fost iniţiată şi susţinută financiar de Fundaţia Culturală “Dr. Constantin Teodorescu”. Sub directa coordonare a fondatorului, Dr. Constantin Teodorescu(n.1939 – d.2011) au fost iniţiate şi organizate sute de evenimente culturale de cea mai înaltă ţinută(expoziţii de artă plastică, lansări de carte, conferinţe, simpozioane etc.).
Fundaţia Culturală „Dr. Constantin Teodorescu” de la înfiinţare 1991 şi-a adus o însemnată contribuţie la valorificarea şi promovarea patrimoniului cultural local, judeţean şi naţional prin editarea de reviste, ziare, cărţi, albume, cărţi poştale, emiterea de medalii şi insigne, realizarea unor plăci din marmură pentru a marca evenimente importante din existenţa unor instituţii publice.

Str. 1 Decembrie nr.12.