August 30, 2017

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale.

August 29, 2017

coperta

August 03, 2017

Bârlad a devenit primul oraș al rugbyului din România

O sursă importantă de formare și creștere a jucătorilor, Bârladul a devenit oficial „orașul rugbyului”, fiind pentru prima datâ în România când un oraș primește această distincție în sport. Festivitatea oficială de decernare a acestui titlu a avut loc sâmbătă, 20 mai, la Bârlad fiind prezenți Alin Petrache, presedintele Federației Române de Rugby, Florin Matei, secretarul general al Federatiei și primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroș. Cei trei au dezvelit un panou montat la intrarea în oraș, care indică faptul că localitatea este una cu o mare tradiție în sportul cu balonul oval, mărturie stând și cei 60 de ani de când se practică rugbyul aici.

Informații servicii

31

Octombrie

+Aparatul de specialitate al Municipiului Bârlad
Atribuţiile specifice fiecărui serviciu, birou sau compartiment se regăsesc în „REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE AL APARATULUI DE SPECIALITATE AL PRIMARULUI MUNICIPIULUI BÂRLAD”

AUDIT PUBLIC INTERN

BIROUL AUTORIZARE CONSTRUCTII

BIROUL CADASTRU IMOBILIAR SI REGISTRUL AGRICOL

BIROUL DEZVOLTARE LOCALĂ ŞI INTEGRARE EUROPEANĂ

COMPARTIMENTUL ADMINISTRATIV

COMPARTIMENTUL CABINETUL PRIMARULUI

COMPARTIMENTUL DE TRANSPORT

SERVICIUL ADMINISTRATIE PUBLICA LOCALA, SECRETARIAT,JURIDIC

SERVICIUL BUGET ŞI CONTABILITATEA VENITURILOR ŞI CHELTUIELILOR

SERVICIUL CONTRACTE DE CONCESIONARE, INCHIRIERE SI VANZARE, AUTORIZARE

SERVICIUL GOSPODARIE COMUNALA SI LOCATIVA

SERVICIUL IMPOZITE ŞI TAXE DE LA PERSOANE FIZICE

SERVICIUL IMPOZITE ȘI TAXE DE LA PERSOANE JURIDICE

SERVICIUL RESURSE UMANE, PROTECTIA MUNCII  –   SALARII APARAT SPECIALITATE PRIMAR SI SERVICII PUBLICE FARA PERSONALITATE JURIDICA LA 30 SEPT 2017

SERVICIUL TEHNIC-INVESTITII , LICITATII SI CONTRACTE DE ACHIZITII PUBLICE