IpCAm

August 30, 2017

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale.

August 29, 2017

coperta

August 03, 2017

Bârlad a devenit primul oraș al rugbyului din România

O sursă importantă de formare și creștere a jucătorilor, Bârladul a devenit oficial „orașul rugbyului”, fiind pentru prima datâ în România când un oraș primește această distincție în sport. Festivitatea oficială de decernare a acestui titlu a avut loc sâmbătă, 20 mai, la Bârlad fiind prezenți Alin Petrache, presedintele Federației Române de Rugby, Florin Matei, secretarul general al Federatiei și primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroș. Cei trei au dezvelit un panou montat la intrarea în oraș, care indică faptul că localitatea este una cu o mare tradiție în sportul cu balonul oval, mărturie stând și cei 60 de ani de când se practică rugbyul aici.

Conducere

1

DUMITRU BOROȘ  – PRIMAR AL MUNICIPIULUI  BÂRLAD

Date de contact:

Tel. 0235411760 int 105;

Fax 0235416867

E-mail:primar@primariabarlad.ro

Data nașterii: 4 iunie 1959

Studii: Liceu Industrial actual Al.I.Cuza

Universitatea București, Faultatea de Drept, absolvind științe juridice în anul  1990.

Activitatea profesională: Avocat în Baroul Vaslui, cu o vechime de 25 de ani.

Activitatea politică:  Membru al Organizației PNL Bârlad

Din anul 2014 consilier local în Consiliu Local Bârlad.

Viața privată: Dumitru Boroș este căsătorit. Are doi copiii.

Bogdan Vlad,  licențiat în drept al Universității Româno- Americane din București.

Ștefan Andrei, licențiat în drept al Universității Babeș Bolyai din Cluj Napoca. Ambii copii sunt avocați având cabinete individuale de avocatură în cadrul Baroului Vaslui.

Hoby: Sport

Lectură

RAPORTUL PRIMARULUI MUNICIPIULUI BÂRLAD DUPĂ UN AN DE MANDAT