SESIZĂRI CÂINI COMUNITARI

Pentru urgențe și sesizări privind câinii comunitari din zona dumneavoastră, puteți apela la Asociația „Sprijină Câinii”, la numerele de telefon: 0741.375.205 și/sau 0740.590.296
TURISM

Iulie 30, 2018

Anunt de presa incepere proiect

 

 

 

Noiembrie 15, 2017

Primăria Municipiului Bârlad a demarat proiectul de strângere de date și informașii cu privire la toate tipurile de transport în vederea realizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, studiu impus de Uniunea Europeană și necesar accesării de fonduri europene în perioada 2014-2020.

Avem rugămintea ca în urmatoarele 15-20 de minute să răspundeti obiectiv la întrebările de mai jos și să contribuiți activ la elaborarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă a Municipiului Barlad.

Click >AICI<

August 30, 2017

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale.

Hotarare primarie Bd ENGLEZA-brosura

Hotarare primarie Bd ITALIANA-brosura

Hotarare primarie Bd SPANIOLA-brosura

Hotarare primarie Bd FRANCEZA-brosura

Cinematografe

IMG_4051                                                        IMG_1772

IMG_4090                                                         IMG_1782

IMG_4094

Cinematograful Victoria a fost construit în anul 1965, iar singurele intervenţii la clădire au fost reparaţiile curente. Astfel, starea înaintată de degradare în care a ajuns clădirea, nefuncţionabilă destinaţiei în ultimii 15 ani, a impus necesitatea demarării procesului de reabilitare a imobilului şi crearea de spaţii pentru servicii cum ar fi: sală mare de cinema cu proiecţii 2D, sală mica de cinema cu proiecţii 3D, spaţiu expoziţional şi alte funcţiuni conexe destinaţiei de cinematograf modern.
Lucrările executate la Cinematograful Victoria au constat în: reabilitarea , refuncţionalizarea şi modernizarea unei suprafeţe construite de 696,80 mp, dotarea cu echipamente specifice cu respectarea celor mai noi standarde tehnice în vigoare, precum şi dezvoltarea de noi servicii şi creşterea calităţii serviciilor oferite. Au fost efectuate reparaţii la tencuieli şi zugrăveli exterioare şi interioare, schimbarea pardoselilor, placarea pereţilor cu faianţă, realizarea de noi compartimentări în funcţie de cerinţele actuale, schimbarea instalaţiei termice, a instalaţiei de canalizare, a instalaţiei de apă caldă şi de apă rece, înlocuirea instalaţiei de iluminat. În ceea ce priveşte dotarea, a fost achiziţionat echipamentul de specialitate şi mobilierul adecvat cerinţelor impuse.
Lucrările de reabilitare au durat 24 luni şi s-au ridicat la valoarea de 3.753.182,69 lei.
Valoarea totală a obiectivului de investiţii a fost de 4.633.441,22 lei, iar finanţarea a fost asigurată prin contractarea unui credit de către Direcţia pentru Administrarea Pieţelor, Parcărilor şi Cimitirelor Bârlad şi garantat de către Consiliul Local Municipal Bârlad.