SESIZĂRI CÂINI COMUNITARI

Pentru urgențe și sesizări privind câinii comunitari din zona dumneavoastră, puteți apela la Asociația „Sprijină Câinii”, la numerele de telefon: 0741.375.205 și/sau 0740.590.296

Iulie 30, 2018

Anunt de presa incepere proiect

 

 

 

Noiembrie 15, 2017

Primăria Municipiului Bârlad a demarat proiectul de strângere de date și informașii cu privire la toate tipurile de transport în vederea realizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, studiu impus de Uniunea Europeană și necesar accesării de fonduri europene în perioada 2014-2020.

Avem rugămintea ca în urmatoarele 15-20 de minute să răspundeti obiectiv la întrebările de mai jos și să contribuiți activ la elaborarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă a Municipiului Barlad.

Click >AICI<

August 30, 2017

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale.

Hotarare primarie Bd ENGLEZA-brosura

Hotarare primarie Bd ITALIANA-brosura

Hotarare primarie Bd SPANIOLA-brosura

Hotarare primarie Bd FRANCEZA-brosura

Apel la Solidaritate!

18

Martie

Apel la persoanele fizice și mediul de afaceri din Municipiul Bârlad!

Împreună pentru medicii, asistentele și personalul auxiliar al spitalului nostru!

 

În contextul epidemiologic actual, se impune solidaritate cu personalul medico-sanitar de la Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad, aflat, în aceste zile, în prima linie în lupta cu pandemia de coronavirus.

Pentru procurarea necesarului de materiale sanitare pentru protejarea personalului, dar și pentru tratarea eventualelor cazuri de infectare cu noul coronavirus, Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad, prin intermediul Primăriei și Consiliului Local Municipal Bârlad, face apel la toate persoanele fizice și juridice din municipiul Bârlad să susțină financiar achiziționarea următoarelor materiale, conform listei de necesități actuale.

Astfel, este nevoie urgentă de măști pentru pacienți, combinezoane (impermenabile, capeline, ușor de îmbrăcat), viziere, măști cu viziere, halate de unică folosință, mănuși pentru consultație, dezinfectanți pentru tegument și pentru suprafețe, mașină de spălat cu barieră igienică, echipament-costume pentru personalul medical.

Pentru persoanele fizice și juridice care doresc să contribuie cu bani, punem la dispoziție modelul de contract care se va încheia cu fiecare în parte, cu mențiunea că toate sumele de bani ce se vor strânge vor fi folosite exclusiv conform dorinței donatorilor.

Contul în care se pot face donații este specificat în modelul de contract, care, pentru operativitate, poate fi descărcat și completat de la domiciliu, scanat și transmis pe adresa de e-mail: danaec2007@yahoo.com.

Menționăm că numele celor care vor dona nu vor fi făcute publice decât la solicitarea expresă a fiecărui donator în parte.

Vă mulțumim!

Primarul Municipiului Bârlad,                                                Secretar General

   Av. Dumitru Boroș                                                                      jr. Cătălin Haret

model Contract sponsorizare-converted