SESIZĂRI CÂINI COMUNITARI

Pentru urgențe și sesizări privind câinii comunitari din zona dumneavoastră, puteți apela la Asociația „Sprijină Câinii”, la numerele de telefon: 0741.375.205 și/sau 0740.590.296
TURISM

Iulie 30, 2018

Anunt de presa incepere proiect

 

 

 

Noiembrie 15, 2017

Primăria Municipiului Bârlad a demarat proiectul de strângere de date și informașii cu privire la toate tipurile de transport în vederea realizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, studiu impus de Uniunea Europeană și necesar accesării de fonduri europene în perioada 2014-2020.

Avem rugămintea ca în urmatoarele 15-20 de minute să răspundeti obiectiv la întrebările de mai jos și să contribuiți activ la elaborarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă a Municipiului Barlad.

Click >AICI<

August 30, 2017

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale.

Hotarare primarie Bd ENGLEZA-brosura

Hotarare primarie Bd ITALIANA-brosura

Hotarare primarie Bd SPANIOLA-brosura

Hotarare primarie Bd FRANCEZA-brosura

Măsuri Suplimentare

12

Martie

logo

MUNICIPIUL BÂRLAD

Informare publică 12.03.2020-decizii suplimentare prevenire

 Noi măsuri de protejare a populației Bârladului

Primarul Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că, în cursul zilei de astăzi, 12 martie 2020, urmare a consultărilor cu celelalte autorități locale și județene, precum și cu personalul de conducere al Primăriei Bârlad, au fost luate noi decizii care au ca scop protejarea populației împotriva potențialelor riscuri de propagare a infecțiilor cu noul coronavirus Covid-19.

Astfel, de pe data de 12 martie 2020, Centrul de revitalizare corporală și loisir își va închide activitatea pentru publicul larg, cu excepția a două cabinete (masaj și recuperare), unde prezența publicului este foarte scăzută.

Totodată, începând cu data de 14 martie 2020, și Serviciul Grădina Zoo își va restrânge semnificativ activitatea. Pentru o perioada nedeterminată grădina nu va mai putea fi vizitată în nicio zi de sâmbătă și duminică, când de obicei se înregistrează afluxuri mari de vizitatori, ci numai de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-18.00.

De asemenea, au fost stabilite și numerele de telefon la care populația Bârladului poate obține informații despre programul serviciilor și direcțiilor Primăriei, precum și despre ultimele decizii luate la nivel local, județean și/sau național pentru limitarea răspândirii cazurilor de infectare cu noul coronavirus COVID-19. Acestea sunt 0 800 804 408TELVERDE și 0235.411.760. Lista cu interioarele fiecărui birou se va face publică.

În cele din urmă, anunțăm că vineri, 13 martie programul de lucru al întregului personal al Primăriei Municipiului Bârlad va fi până la ora 13.00, întrucât, atât clădirea Palatului Comunal, cât și toate celelalte imobile exterioare în care funcționează servicii și birouri administratiuve vor intra într-un proces de dezinfecție.

„Așa cum anunțat, am stabilit toți responsabilii cu punerea în aplicare a fiecărei măsuri în parte, din Hotărârea nr. 1/11.03.2020, a Comitetului Local pentru Situații de Urgență Bârlad. Reluăm apelul la calm și asigurăm că la Primăria Bârlad se muncește, însă este nevoie de luarea unor măsuri pentru protejarea tuturor. În primul rând rugăm bârlădenii să respecte toate indicațiile personalului Poliției Locale, care are o serie de atribuții extrem de importante în buna gestionare a acestei situații. Alături, evident, de întreg personalul nostru cooptat în măsurile de apărare și protejare a populației municipiului nostru!”, a anunțat primarul Dumitru Boroș.

 Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad

INTERIOARE-1