SESIZĂRI CÂINI COMUNITARI

Pentru urgențe și sesizări privind câinii comunitari din zona dumneavoastră, puteți apela la Asociația „Sprijină Câinii”, la numerele de telefon: 0741.375.205 și/sau 0740.590.296
TURISM

Iulie 30, 2018

Anunt de presa incepere proiect

 

 

 

Noiembrie 15, 2017

Primăria Municipiului Bârlad a demarat proiectul de strângere de date și informașii cu privire la toate tipurile de transport în vederea realizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, studiu impus de Uniunea Europeană și necesar accesării de fonduri europene în perioada 2014-2020.

Avem rugămintea ca în urmatoarele 15-20 de minute să răspundeti obiectiv la întrebările de mai jos și să contribuiți activ la elaborarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă a Municipiului Barlad.

Click >AICI<

August 30, 2017

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale.

Hotarare primarie Bd ENGLEZA-brosura

Hotarare primarie Bd ITALIANA-brosura

Hotarare primarie Bd SPANIOLA-brosura

Hotarare primarie Bd FRANCEZA-brosura

Cupa “Titi Aur” – Editia I – Etapa OFF-ROAD, Barlad 12 mai 2019

14

Mai

Prima ediție a Cupei „Titi Aur”, etapa off-road, a fost, potrivit celor prezenți și celor implicați în eveniment, modalitatea perfectă de a încheia și altfel Ziele Culturale ale Bârladului 2019.
 „A fost un succes sau nu, rămâne ca fiecare să analizeze și să dea un verdict. Cert este că ne-am bucurat de participare extraordinară din partea bârlădenilor. În plus, la start au fost mai mulți concurenți decât ne-am așteptat. Mulțumiri tuturor celor implicați și celor care ne-au sprijinit! Mulțumiri și domnului Titi Aur că a fost alături de noi! Ce a fost rău la această ediție a Zilelor Culturale iau asupra mea! Ce a fost bun este meritul bârlădenilor!”, a declarat primarul Dumitru Boroș.
Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad