IpCAm

August 30, 2017

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale.

August 29, 2017

coperta

August 03, 2017

Bârlad a devenit primul oraș al rugbyului din România

O sursă importantă de formare și creștere a jucătorilor, Bârladul a devenit oficial „orașul rugbyului”, fiind pentru prima datâ în România când un oraș primește această distincție în sport. Festivitatea oficială de decernare a acestui titlu a avut loc sâmbătă, 20 mai, la Bârlad fiind prezenți Alin Petrache, presedintele Federației Române de Rugby, Florin Matei, secretarul general al Federatiei și primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroș. Cei trei au dezvelit un panou montat la intrarea în oraș, care indică faptul că localitatea este una cu o mare tradiție în sportul cu balonul oval, mărturie stând și cei 60 de ani de când se practică rugbyul aici.

MESAJUL PRIMARULUI MUNICIPIULUI BÂRLAD DE PRIMĂVARĂ

28

Februarie

Primăvara 2017 îmi oferă fericitul prilej să transmit femeilor din Bârlad, tuturor femeilor din lume sentimentele mele de prețuire odată cu totala mea recunoștință pentru că de la femei, învățăm să dăruim, să visăm și să fim încrezători.

      Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestui minunat anotimp să le însoțească pretutindeni, mereu!

                                                                                                               La mulți ani!

 

 

Dumitru Boroș

Primarul municipiului Bârlad