IpCAm

August 30, 2017

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale.

August 29, 2017

coperta

August 03, 2017

Bârlad a devenit primul oraș al rugbyului din România

O sursă importantă de formare și creștere a jucătorilor, Bârladul a devenit oficial „orașul rugbyului”, fiind pentru prima datâ în România când un oraș primește această distincție în sport. Festivitatea oficială de decernare a acestui titlu a avut loc sâmbătă, 20 mai, la Bârlad fiind prezenți Alin Petrache, presedintele Federației Române de Rugby, Florin Matei, secretarul general al Federatiei și primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroș. Cei trei au dezvelit un panou montat la intrarea în oraș, care indică faptul că localitatea este una cu o mare tradiție în sportul cu balonul oval, mărturie stând și cei 60 de ani de când se practică rugbyul aici.

ȘEDINȚA CONSILIULUI LOCAL – 27-04-2017

28

Aprilie

CURĂȚENIE ÎN ZONA PRODANA

3

Aprilie

Astăzi, acțiunea de ecologizare a continuat în zona Prodana, au participat elevi de la Liceul Pedagogic ,,Ion Popescu’’ și asistați sociali.

 

ACȚIUNE DE ECOLOGIZARE

2

Aprilie

Sâmbătă 1 Aprilie 2017 , a avut loc o nouă acțiune de ecologizare în zona Parcului Mihai Eminescu.

Au participat primarul municipiului Bârlad av..Dumitru Boroș împreună cu agajați ai primăriei, voluntari de la Asociatia Myosotis beneficiari ai Locuinței Protejate “Casa Trandafirilor”, proiect al Asociatiei Myosotis  și Bibliovoluntari de la Biblioteca Stroe S. Beloescu.

 

 

 

 

O NOUA ZI DE ECOLOGIZARE

31

Martie

 Astăzi acțiunea  de ecologizare a continuat pe strada Vasile Pârvan,și Canalul 23 august, au participat elevi de la Școala Gimnazială ,,Episcop Iacov Antonovici’’ Bârlad.

 

 

A DOUA ZI DE ECOLOGIZARE

29

Martie

A doua zi de ecologizare a avut  loc pe malul Bârladului și pe pășunea C.F.R. Au participat  50 de elevi de la Școala Gimnazială  Victor Ion Popa Bârlad și 60 de elevi de la Școala Gimnazială Vasile Pârvan.Primăria municipiului Bârlad mulțumește cadrelor didactice și elevilor implicați în acestă acțiune.