IpCAm

August 30, 2017

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale.

August 29, 2017

coperta

August 03, 2017

Bârlad a devenit primul oraș al rugbyului din România

O sursă importantă de formare și creștere a jucătorilor, Bârladul a devenit oficial „orașul rugbyului”, fiind pentru prima datâ în România când un oraș primește această distincție în sport. Festivitatea oficială de decernare a acestui titlu a avut loc sâmbătă, 20 mai, la Bârlad fiind prezenți Alin Petrache, presedintele Federației Române de Rugby, Florin Matei, secretarul general al Federatiei și primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroș. Cei trei au dezvelit un panou montat la intrarea în oraș, care indică faptul că localitatea este una cu o mare tradiție în sportul cu balonul oval, mărturie stând și cei 60 de ani de când se practică rugbyul aici.

CUPA PRESEI LA TIR

16

Octombrie

Vineri , 13 Octombrie, jurnaliștii au luat poziția de drepți și au ascultat cu interes prezentările gazdelor în legatură cu arma pe care urmau să o foloseasca: AKM 47. Preț de o oră mânuitorii stiloului au încercat să lovească țintele și să adune punctele. La final, clasamentul arăta astfel: pe locul I , la femei, s-a clasat Gina Gheorghiu ( fotograful Primariei) obtinând 53 de puncte, locul II , la egalitate, Adriana Șușnea ( ziarul “ Obiectiv”) si Cristina Rădulescu „Bună Ziua, Vaslui” cu 19 puncte. La bărbati, cu 119 puncte a obținut locul întai Cristian Pohrib de la “ Radio Tecuci”, urmat de Adrian Arnăutu ( “ Monitorul de Vaslui” ) cu 108 si Gabi Săndulescu ( “ Cony Tv”) cu 75 de puncte.

ZIUA NAȚIONALĂ DE COMEMORARE A HOLOCAUSTULUI 2017

10

Octombrie

SĂRBĂTOAREA TOAMNEI 6-8 OCTOMBRIE 2017

8

Octombrie

ZIUA MONDIALĂ A EDUCAȚIEI – GALA OLIMPICILOR BÂRLĂDENI

8

Octombrie

 

 

VIZITA

4

Octombrie

Astăzi, primarul Municipiului Bârlad, av.Dumitru Boroș a avut ca oaspeți un grup de cadre didactice din țări precum Suedia, Cipru, Italia, Spania, Ungaria, Portugalia și Polonia, care fac parte din Proiectul de parteneriat strategic în domeniul școlar în cadrul Erasmus+ – ”Supporting schools for a better Europe. Fighting Xenophobia with education”, în cadrul căruia partener este și Școala Gimnazială ”Stroe S. Belloescu” din Bârlad.