IpCAm

Noiembrie 15, 2017

Primăria Municipiului Bârlad a demarat proiectul de strângere de date și informașii cu privire la toate tipurile de transport în vederea realizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, studiu impus de Uniunea Europeană și necesar accesării de fonduri europene în perioada 2014-2020.

Avem rugămintea ca în urmatoarele 15-20 de minute să răspundeti obiectiv la întrebările de mai jos și să contribuiți activ la elaborarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă a Municipiului Barlad.

Click >AICI<

August 30, 2017

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale.

August 29, 2017

coperta

VARIANTA FINALĂ A PLANULUI DE MOBILITATE URBANĂ DURABILĂ A MUNICIPIULUI BÂRLAD

20

Iunie

AGENDA PRIMARULUI 06.06.2018

6

Iunie

 

logo

 

 

PRIMARIA MUNICIPIULUI BARLAD

 

Agenda Publica a Domnului av. DUMITRU BOROS, Primarul Municipiului Barlad pentru ziua de 06.06.2018

-ora 08.30 - Debut intalnire de lucru intre domnul Primar av. Dumitru Boros si domnul Primar al Municipiului Roman, Lucian-Ovidiu Micu. Discutii pe tema implementarii unor proiecte finantate cu fonduri europene, strategii adoptate, schimburi de experienta. La intrunire mai participa, din partea Primariei Municipiului Barlad, domnul Cezar Chiper, Director Tehnic si Catalin Moraru, din cadrul biroului Dezvoltare Locala.

-ora 11.00 – Debut sedinta de lucru, la Iasi, cu proiectantii si consultantii Proiectului de Mobilitate Urbana.

-ora 13.00 – Intalnire de lucru, la sediul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi, pe tema implementarii proiectului de realizare a unor sensuri giratorii in Barlad, pe Drumul European 581, la intersectiile strazilor Republicii cu G-ral Vasile Milea (Zona Confectii), Republicii cu Popa Sapca si Republicii cu strada Constantin Hamangiu (Zona BCR).

-ora 15.00 - Intalnire de lucru cu artistul iesean Constantin Crenganis, sculptorul care realizeaza “Monumentul Eroilor”, pe tema stabilirii celei de-a doua etape a obiectivului, respectiv turnarea in bronz si emiterea documentelor tehnice necesare amplasarii edificiului.

Biroul de Presa al Primariei Municipiului Barlad