SESIZĂRI CÂINI COMUNITARI

Pentru urgențe și sesizări privind câinii comunitari din zona dumneavoastră, puteți apela la Asociația „Sprijină Câinii”, la numerele de telefon: 0741.375.205 și/sau 0740.590.296
TURISM

Iulie 30, 2018

Anunt de presa incepere proiect

 

 

 

Noiembrie 15, 2017

Primăria Municipiului Bârlad a demarat proiectul de strângere de date și informașii cu privire la toate tipurile de transport în vederea realizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, studiu impus de Uniunea Europeană și necesar accesării de fonduri europene în perioada 2014-2020.

Avem rugămintea ca în urmatoarele 15-20 de minute să răspundeti obiectiv la întrebările de mai jos și să contribuiți activ la elaborarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă a Municipiului Barlad.

Click >AICI<

August 30, 2017

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale.

Hotarare primarie Bd ENGLEZA-brosura

Hotarare primarie Bd ITALIANA-brosura

Hotarare primarie Bd SPANIOLA-brosura

Hotarare primarie Bd FRANCEZA-brosura

ANUNȚ LICITAȚIE

22

Septembrie

ANUNȚ

10

Septembrie

P.U.Z. “CINCI LOCUINTE CU REGIM DE INALTME P+M SI UTILITATI”

5

Septembrie

AUTORIZATII DE CONSTRUIRE EMISE IN LUNA AUGUST 2020 ȘI CERTIFICATE DE URBANISM EMISE IN LUNA AUGUST 2020

3

Septembrie

Ședința extraordinară CLMB 02 septembrie 2020

3

Septembrie

Ședința extraordinară CLMB 31-august 2020

1

Septembrie

Secția de limbi străine și tineret, deschisă publicului

1

Septembrie

MUNICIPIUL BÂRLAD
Secție Limbi Străine-Informare publică 01.09.2020

Secția de Limbi Străine și Tineret și-a deschis porțile pentru public

Luni, 31 august, a fost inaugurată Secția de Limbi Străine și Tineret a Bibliotecii Municipale „Stroe Belloescu”. Cu peste 3.000 de volume, noua secție se adresează tuturor iubitorilor de carte în limba engleză, franceză, spaniolă, italiană, germană și rusă.
Evenimentul s-a desfășurat cu începere de la ora 10.00. Noua secție a bibliotecii își va primi cititorii la primul etaj al clădirii Cinematografului „Victoria”, intrarea sudică. La deschiderea oficială au fost prezenți primarul Dumitru Boroș, viceprimarul Roxana Miron-Feraru, profesorul Gheorghe Gherghe, precum și personalul bibiotecii municipale, însoțit de câțiva voluntari ai instituției.
„Intenția noastră era ca această secție să își deschidă porțile pentru public încă din luna mai, când ar fi trebuit să aibă loc Zilele Culturale ale Bârladului. Cum acest eveniment cultural major pentru municipiu nu a mai avut loc, am amânat inaugurarea până pe data de 31 august, când celebrăm și Ziua Limbii Române. În acest context, venim în sprijinul tuturor iubitorilor de limbi străine, știut fiind faptul că bârlădenii, și românii prin definiție, mereu au avut înclinații spre cunoașterea altor culturi și civilizații și au știut totdeauna să comunice pe oriunde au ajuns în lume. Tineretul este viitorul acestei țări iar sprijinul nostru pentru dezvoltarea lui intelectuală trebuie să fie constant și necondiționat”, a spus primarul Dumitru Boroș.
De menționat că mai bine de 2.000 de volume în limba engleză au fost donate secției nou-înființate de Asociația Childsʼ Life. Acțiunea s-a desfășurat cu respectarea tuturor măsurilor de protecție sanitară.

Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad

 

 

 

Ședință Extraordinară CLM Bârlad

31

August

Astăzi, 31 august 2020, de la ora 14.00, va avea loc o ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal Bârlad.

Întâlnirea va avea loc în Sala mare a Cinematografului “Victoria”.

Ordinea de zi a ședinței poate fi consultată la următorul link:

https://drive.google.com/drive/folders/1_OXkqZT1fH8Nxa6VOou3m8eFnE9yuXjO

Ședința ordinară CLMB 27 august 2020

27

August

PUZ PENTRU CONSTRUIRE LOCUINTA P+1E, GARAJ, IMPREJMUIRE SI RACORDURI UTILITATI

26

August