TURISM

Iulie 30, 2018

Anunt de presa incepere proiect

 

 

 

Noiembrie 15, 2017

Primăria Municipiului Bârlad a demarat proiectul de strângere de date și informașii cu privire la toate tipurile de transport în vederea realizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, studiu impus de Uniunea Europeană și necesar accesării de fonduri europene în perioada 2014-2020.

Avem rugămintea ca în urmatoarele 15-20 de minute să răspundeti obiectiv la întrebările de mai jos și să contribuiți activ la elaborarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă a Municipiului Barlad.

Click >AICI<

August 30, 2017

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale.

FURNIZORII DE SERVICII SOCIALE , PENTRU COPII, TINERI SI PERSOANE ADULTE , DIN LOCALITATEA BARLAD , JUD VASLUI, LICENTIATE LA DATA DE 12.12.2018

12

Decembrie

ANUNT LICITATIE

10

Decembrie

CONSILIUL LOCAL BARLAD

ANUNT PUBLIC

10

Decembrie

anunt ZIAR AVIZ PUZ 10-12-2018

ANUNT

10

Decembrie

Informare publică 07.12.2018

7

Decembrie

MUNICIPIUL BÂRLAD

Parcuri de joacă noi, în Bârlad!

Primarul Municipiului Bârlad, av. DUMITRU BOROȘ, informează că, peste doar câteva zile, reamenajarea primelor două din parcurile de joacă ale localității se va finaliza.
Parcurile sunt reabilitate și modernizate în totalitate, în niciun caz desființate, așa cum unele persoane au lansat zvonuri în spațiul public.
Acestea sunt situate pe raza asociațiilor numerele 7 și 22, respectiv în Zona „Stadion” și în vecinătatea sediului Poliției Locale Bârlad.
Lucrările de la cele două locuri de joacă sunt aproape terminate, după ce au fost contractate prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice. Acestea prevăd înlocuirea echipamentelor existente cu unele noi, refacerea împrejmuirilor și montajul de covoare din cauciuc pe toată suprafața de joacă. În plus, parcurile vor fi dotate cu echipamente speciale destinate persoanelor cu dizabilități, dar și cu echipamente de fitness pentru adulți, astfel încât amplasamentele de recreere să se adreseze tuturor categoriilor de vârstă.
Reamenajarea și modernizarea celor două locuri de joaca este o investiție în valoare de 106.814,40 lei, cu TVA iar lucrările sunt realizate de SC Dupex SRL Sebeș, județul Alba.

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Bârlad

 

ANUNT

6

Decembrie

,,TOŢI DIFERIŢI, TOŢI EGALI”

5

Decembrie

Marți, 4 decembrie 2018, la Biblioteca „Stroe S. Belloescu”, începând cu ora 10.00, s-a desfăşurat acțiunea „Toţi diferiţi, toţi egali”, dedicată persoanelor cu dizabilităţi. Au avut loc ateliere de lucru, expoziţii cu vânzare, Teatru Forum şi premierea voluntarilor.

 

 

 

 

ANUNŢ LICITAŢIE ÎNCHIRIERI

5

Decembrie

PARADA MILITARĂ DEDICATĂ CENTENARULUI

3

Decembrie

“PUZ CONSTRUIRE PENTRU EXTINDERE PE VERTICALA CONSTRUCTIE EXISTENTA CU PARTER SI ETAJ 1″

3

Decembrie