TURISM

Iulie 30, 2018

Anunt de presa incepere proiect

 

 

 

Noiembrie 15, 2017

Primăria Municipiului Bârlad a demarat proiectul de strângere de date și informașii cu privire la toate tipurile de transport în vederea realizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, studiu impus de Uniunea Europeană și necesar accesării de fonduri europene în perioada 2014-2020.

Avem rugămintea ca în urmatoarele 15-20 de minute să răspundeti obiectiv la întrebările de mai jos și să contribuiți activ la elaborarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă a Municipiului Barlad.

Click >AICI<

August 30, 2017

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale.

Hotarare primarie Bd ENGLEZA-brosura

Hotarare primarie Bd ITALIANA-brosura

Hotarare primarie Bd SPANIOLA-brosura

Hotarare primarie Bd FRANCEZA-brosura

Simpozionul “Bârladul – realităţi istorice şi perspective”,

19

Februarie

Duminică, 17 februarie 2019, a avut loc, în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Bârlad, Simpozionul “Bârladul – realităţi istorice şi perspective”, organizat de Societatea de Ştiinţe Istorice, Filiala Bârlad, precum și o expoziție de carte veche (categoria tezaur), din colecția Bibliotecii Municipale “Stroe S. Belloescu” Bârlad.

LISTA DEBITORILOR-PERSOANE JURIDICE CARE INREGISTREAZA OBLIGATII FISCALE RESTANTE CATRE BUGETUL LOCAL MAI MARI DE 1500 LEI

19

Februarie

Certificate de urbanism si autorizatii de construire emise in luna ianuarie 2019

18

Februarie

OMAGIU GRIGORE VIERU

15

Februarie

Joi, 14 februarie, Biblioteca Municipală „Stroe S. Belloescu”, în parteneriat cu Școala de muzică și arte plastice „N.N. Tonitza” Bârlad, a adus un omagiu scriitorului Grigore Vieru. Au participat elevi, coordonați de profesorii Mihail Manciu și Liliana Goga, precum și scriitoarea Gabriela Ana Balan și grupul folcloric „Plaiuri bârlădene”, coordonat de profesor Lăcrămioara Iolandina Ivan.

 

 

ANUNŢ COLECTIV

15

Februarie

Certificate de urbanism si autorizatii de construire emise in luna decembrie 2018

14

Februarie

CONFERINŢĂ DESPRE ION HOBANA

14

Februarie

Sub egida Primăriei şi a Consiliului Local Bârlad, miercuri, 13 februarie 2019, la Centrul ,,Mihai Eminescu’’ din Bârlad s-a desfăşurat Conferinţa cu tema ,,Gânduri despre o amintire’’. Ion Hobana.  Invitata manifestării, muzeografa Alina Butnaru, cea care a avut privilegiu de a colabora profesional cu scriitorul de literatură SF, Ion Hobana, a oferit publicului inedite şi preţioase informaţii despre valoarea profesională, cunoscută şi apreciată pe plan naţional, cât şi despre valoarea umană a acestuia.

Ion Hobana și-a petrecut copilăria și adolescența la Bârlad, fapt pentru care l-a considerat mereu orașul său de suflet, unde revenea cu mare drag. În cadrul activităţii a mai luat cuvântul prof. dr. Elena Monu, consilier local şi preşedintele Comisiei de cultură  din cadrul Consiliului Local Bârlad.

ŞEDINŢA EXTRAORDINARĂ CLM BÂRLAD -11 FEBRUARIE 2019

13

Februarie

ANUNT

12

Februarie

P.U.D. CONSTRUIRE LOCUINTA P+1E SI IMPREJMUIRE

11

Februarie