SESIZĂRI CÂINI COMUNITARI

Pentru urgențe și sesizări privind câinii comunitari din zona dumneavoastră, puteți apela la Asociația „Sprijină Câinii”, la numerele de telefon: 0741.375.205 și/sau 0740.590.296
TURISM

Iulie 30, 2018

Anunt de presa incepere proiect

 

 

 

Noiembrie 15, 2017

Primăria Municipiului Bârlad a demarat proiectul de strângere de date și informașii cu privire la toate tipurile de transport în vederea realizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, studiu impus de Uniunea Europeană și necesar accesării de fonduri europene în perioada 2014-2020.

Avem rugămintea ca în urmatoarele 15-20 de minute să răspundeti obiectiv la întrebările de mai jos și să contribuiți activ la elaborarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă a Municipiului Barlad.

Click >AICI<

August 30, 2017

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale

HOTARAREA NR.170 DIN 08-12-2016 privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă pe teritoriul Municipiului Bârlad prin acordarea de reduceri la plata impozitelor și taxelor locale.

Hotarare primarie Bd ENGLEZA-brosura

Hotarare primarie Bd ITALIANA-brosura

Hotarare primarie Bd SPANIOLA-brosura

Hotarare primarie Bd FRANCEZA-brosura

CUPA ,,TITI AUR”- EDIȚIA I-ETAPA OFF-ROAD

3

Mai

ZILELE CULTURALE ALE BÂRLADULUI – EDIȚIA A XXXIV-A 

12 MAI 2019. ora 10.30, Lizieră- Poligon – Cotu Negru

59323729_2179708402331979_3537118177727086592_n

FURNIZORII DE SERVICII SOCIALE, PENTRU COPII, TINERI SI PERSOANE ADULTE, DIN LOCALITATEA BARLAD, JUD VASLUI, LICENTIATI LA DATA DE 28.02.2019

4

Martie

P.U.D – Construire Locuinta P+M, Garaj, Imprejmuire si Utilitati

11

Ianuarie

Informare publică 05.11.2018

5

Noiembrie

 

 

logo

 

 

MUNICIPIUL BÂRLAD

Apreciere și respect pentru veteranii noștri

 

Primarul Municipiului Bârlad, av. DUMITRU BOROȘ, a participat, astăzi, la invitația conducerii Garnizoanei Bârlad, la un ceremonial de acordare a unor distincții pentru doi veterani ai celui de-Al Doilea Război Mondial.

Distincțiile acordate, în baza deciziei Șefului Statului Major al Apărării, general dr. Nicolae-Ionel CIUCĂ, sunt „Atestat al Șefului de Stat Major al Apărării” pentru curajul, devotamentul și spiritul de sacrificiu dovedit în cel de-Al Doilea Război Mondial și „Emblema de Onoare a Statului Major al Apărării”, cu prilejul aniversării Zilei Armatei României.  Cei doi veterani de război recompensați sunt colonel (r) Tănase Ion și colonel (r) Velica Ion.

Distincțiile au fost înmânate de către comandantul Garnizoanei Bârlad, colonel Costel-Sorin BALAN și primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroș, împreună cu lt.col. Dan PINTILIE, din partea Centrului Militar Județean Vaslui. Au mai participat col. (r) Vasile ADAM, col. (r) Marin COSTIN și lt. col. (r) Mircea BOTOI, din partea Asociației Naționale a Veteranilor de Război, Filiala Vaslui.

 

                         Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad

 

 

 

 

 

 

 

RAPORTUL INFORMARII ŞI CONSULTARII PUBLICULUI privind avizarea documentatiei ‘PLANUL URBANISTIC ZONAL PENTRU OBTINERE AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE PENTRU OBIECTIVUL DE INVESTITII – EXTINDEREA SI DOTAREA AMBULATORIULUI DE SPECIALITATE DIN CADRUL SPITALULUI MUNICIPAL DE URGENTA „ELENA BELDIMAN” BARLAD

26

Octombrie

Conferința de presă a Primarului Municipiului Bârlad, av. DUMITRU BOROȘ – 21.10.2018 (III)

26

Octombrie

Primarul Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează cetățenii din localitate că, după cum a anunțat încă din campania electorală, își va forma o echipă completă la Primăria Municipiului Bârlad astfel încât să poată depune cât mai multe proiecte cu finanțare europeană.

În ultima sa conferință de presă, primarul Boroș a făcut publică LISTA DE PROIECTE DEPUSE  la finalul sesiunii 2018 și faza în care se află acestea. Aprobarea finanțărilor ar schimba radical fața orașului.

Mai multe informații despre proiecte și faza în care se afă, în expunerea primarului Dumitru Boroș. 

 

 

 

ZIUA ARMATEI ROMANE

25

Octombrie

Dragi Apărători ai Patriei,

Îmi revine mie onoarea de a mă adresa Dumneavoastră, în numele bârladenilor, astăzi, de Ziua Armatei Române.
Mândria de a avea, la Bârlad, o Garnizoană-etalon a Forțelor Terestre Române este un motiv un plus de a vă asigura de tot respectul și admirația noastră. Vorbesc de la sine rezultatele excepționale pe care ofițerii și subofițerii din Garnizoana Bârlad le-au avut, datorită curajului exemplar, în timpul misiunilor internaționale. Momentul 25 octombrie este unul cu o uriașă valoare și chiar de referință pentru cei care poartă cu onoare uniforma militară și chiar pentru întregul popor român. Să cinstim această zi așa cum se cuvine, alături de cei care acum sunt urmașii vitejilor ostași ale căror fapte de arme au întregit acest neam, această națiune. Să nu îi uităm nicicând pe eroii acestui neam și să ne plecăm capetele în fața tuturor celor care au îmbrăcat și încă mai îmbracă haina militară, putrând în suflet devotamentul față de Patrie și Popor.

Cu ocazia Zilei Armatei Române – o sărbătoare a întregii națiuni – urez tuturor militarilor și familiilor acestora un călduros „La mulți ani!” și le urez mult succes în activitatea profesională.

La Mulți Ani, România!
La Mulți Ani, Armata Română!

Cu deosebit respect,
Primarul Municipiului Bârlad,
Av. DUMITRU BOROȘ

ZIUA ARMATEI LA BÂRLAD

25

Octombrie

ANUNȚ PUBLIC – În atenția celor cu documente de identitate expirate sau în curs de expirare.

2

Octombrie

anunt-program-SPCLEP-Bd1

ANUNT COLECTIV

28

Septembrie